miss your hands

so now what?

lite ensamt här ju! helt plötsligt...
märkligt vad man kan ändra sig bara sådär, från att vara nöjd till att sakna nån!
dumdidumdidum..
ligger på sängen med datorn framför mig, kan inte somna, vill inte somna..
behöver sova, sjuukt trött.
Men behöver ett sömnpiller
I know what I need!
...seems like it's not likely to happen

får göra lite armhävningar! :P
puss å kram

another day

Tre glas vin och en jäkla massa skitsnack senare I'm back home again! :)
skööönt trött! :P


En alldeles egen blogg... :)

Ja, vad ska jag göra dehär veckorna.. om inte skriva blogg! :P kan ju ta å prova på det också!
Har åkt bräda i bydalen och vridit av ett ben och ett ledband i foten, så nu är jag opererad och vackert gipsad! Sjukskriven i 8 veckor och blir eventuellt inte helt återställd, kanske tillbaka på banan igen om tre månader. Kändes som en evighet när läkarn sa det, men börjar lite smått vänja mig vid tanken nu. Ett avbrott i livet, fast kanske inte ändå, har varit däckad och säng/soff-liggande i två veckor, tänkte börja göra nått kreativt nu! Börjar bli dax att kliva upp ur soffan lite :P

Har hoppat runt på stan idag, skönt att inte vara inne som omväxling.
Får lite annat perspektiv på livet, allt blir mycket mer tidsödande, kräver mer planering och smarta lösningar. Jäkla skit, nyss flyttat och hade många planer för den otroligt vackra våren. Hade precis tagit fram cykeln igen, tänkte börja klättra, njuta av den absolut bästa tiden i fjällen.. Men som vanligt så blir saker och ting inte riktigt som man har tänkt sig!

Men jag anpassar mig. Vi är ju sånna vi människor, anpassningsbara.. endel av oss iallafall.

Har insett en hel del, skulle kunna skriva en roman om mina små funderingar jag haft i soffan. Men en sak, som jag är otroligt tacksam för, är att jag har helt otroligt, makalöst omtänksamma syskon, föräldrar och vänner. Jag har allt jag kan tänkas behöva, för det viktigaste i livet är relationer... :)

Shit, e supertrött, har suttit hemma i brors soffa och myst ikväll, tittat på film och blivit uppassad som en liten prinsessa! Första dan jag äter riktig mat igen, slog på stort och svullade wokad kyckling, chokladkaka me glass och chips! :P  Så dax å hoppa till sängen.


RSS 2.0