long time no seen

Måndagmorron, solen har ganska nyss gått upp utanför vårt fönster. Ligger i soffan och sprutar ideer, skön känsla som att jag är oövervinnerlig och kan erövra världen. Ska ha ett nytt jobb idag, något nytt och spännande!
Har slängt upp benen på soffkanten, mitt knä påminner mig om min rastlöshet i helgen! Det började på salong Monroe, där blomman klippte en riktigt snygg kort, busig frisyr på mig medan jag drack ett glas vin. Min kombo och hennes jobbarkompis kom och hämtade oss och med några sporthojare blev det drinkar, några öl och ingen konsert, men trots det en riktigt bra fredag! Gick inte riktigt enligt planerna.. kvällen kan man säga blev ungefär som nya frillan kort och busig ;)


Toppade med Perikles på Träffen i Båberg i lördags, vi var helt lyriska...haha, våra göteborgskompisar har lite svårt att förstå, men shit vad kul det är!! Buggade massor, mitt knä var skapligt missnöjd på mig, men det gick faktiskt riktigt bra med tanke på att jag var lätt handikappad och så e jag ju ganska orutinerad också..
Emma som gärna inte sover på nätterna drog vidare på efterfest i mölndal! Tokmysigt :)

Har en underbar kombo som passade tvättiden..jag släntrade in genom dörrn en stund efter. Vi är verkligen mästare på att fixa tvättberg, värst hittills tror jag nästan. Allt hann ju såklart inte torka, som vanligt, så vi har tvätt överallt, på dörrar och gardinstänger och på en nylonlina som är spänd genom vardagsrummet in i gästrummet..man får inte va dum!

Sen blev det söndagsmys med promenad, middag och en riktigt bra film!

Tänk vad mycket som är beroendeframkallande, endel saker är svårare än andra att motstå. Tror även min kära kombo håller med om det, vi har drabbats av samma bacill tror jag. Men det är en sån bacill jag inte riktigt vet om jag vill bli av med eller gärna behåller.. Jag behåller den medans jag funderar :P


RSS 2.0