Utkast: [Lägerelden 2008-08-15 ...


[Lägerelden 2008-08-15 med utsikt över nån sjö...]


...solen skiner över Östersund å vi sitter i Annas kök och sippar på ett glas vin..."nej sa tjukk du ha blitt"...ljuder det över champinjonoset...-Hej....det är Emma.
Som storasyster blir man lite kycklingsyster när minisyrran är ute på äventyr...och på egen hand...IGEN! ...blir glad att höra att hon klarat kalla natten å inte blev attackerad av varken stora grizzlybjörnen eller älgen eller fula gubben...inte för att ja varit orolig menmen :-)
Medans vi snicksnackar om turen å allt möjligt avverkar Emma 4 km i fantastisk natur (till oroligt sinnad läsare kan tilläggas att hon har headset). Som sej bör förhör ja mej lite om allmäntillståndet och hon får lite småtips om hur hälsan ska hållas på topp...från mej som lik min bror bygger sin kropp på chokladbollar och god mat...inte en armhävning sen gympan på Kastalskolan 1987.....hehe...men hon verkar tycka ja låter förtroendeingivande....;-)

Nu har vi ätit en fantastiskt god middag här hos frasvåfflan...mmm... pasta med köttfärssås och champinjoner och ett glas rött...Gott! Undrar just vad Emma får till middag....kanske den här?....Jag tycker hon kan ge sej på lite roadkilldinners för att spara pengar....


[En överkörd huggorm...den såg visst verklig ut när hon swischa förbi...]


Lite fakta om 16 augusti...

Emma befann sej 17.22 vid Grenselet och hade då ca. 3 mil kvar till middagscampen...Hakkavara. Idag siktar Emma på att avverka 12 mil. Eftersom hon har +2 mil sen igår kan hon gott ta -1 mil idag och gå ut hårt imorgon...allt enligt coach Kias rekommendationer...

Snitthastighet: 22km/h idag och 25 km/h igår (med 20 kg packning)
Lunch: jättemumsig currygryta
Snacks: 1 hel chokladkaka á 700kcal


Jag är otroligt stolt över min syster som följer sitt hjärta och gör allt det hon känner för till fullo! Du är en fantastiskt otroligt inspirerande person och jag är mäkta stolt över allt du gör och att du är en sån fin förebild för Thea!
WE LOVE YA
Stor kram från oss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0